RECOLTAȚI ÎN TIMP RECORD

COMBINELE JOHN DEERE SERIA S

PRODUCTIVITATE MAXIMĂ ȘI CEREALE DE O CALITATE EXCELENTĂ!

Noul sabot de curățare DynaFlo Plus oferă cu până la 5% mai multă performanță în condiții în care sitele sunt factorul restrictiv. Noul sistem de ajustare activă a terenului – Active Terrain Adjustment – sporește performanța sitelor cu până la 40% în condiții de teren deluros. În timp ce vă deplasați în sus și în jos pe pante, viteza rotorului, a sitei și a ventilatoarelor sunt reglate automat la înclinația efectivă. Unic în industrie, acest sistem ține cont de tipul de recoltă, de ex. semințe de rapiță sau grâu, atunci când efectuează aceste modificări.

Datorită noului heder 640PF de 12,20 m cu melc de alimentare mare, de 760 mm și curea transportoare, puteți recolta orice fel de culturi, de la rapiță înaltă și verde la culturile aplecate și puteți alimenta combina fără probleme. În condiții de culturi aplecate puteți schimba unghiul hederului, puteți coborî cuțitul și aluneca pe sub plante folosind noul sistem de alimentare hidraulic cu placă frontală înclinabilă. Acest lucru vă va crește viteza de recoltare în aceste condiții cu până la 20%. Noul compresor de aer opțional vă permite să curățați ușor combina, iar după ce veți termina treaba vă veți putea întoarce acasă cu o viteză de transport de până la 40 km/h.

Vizualizați Broșura
S-Series table

COMBINELE JOHN DEERE SERIA T

CALITATE ȘI EFICIENȚĂ!

Noua combină Seria T are o capacitate cu până la 15% mai mare în comparație cu modelul Seria T anterior și pătrunde într-o nouă dimensiune a performanței. Atât combinele cu 5 căișori, cât și cele cu 6 căișori oferă performanța unei combine hibrid sau cu rotor, dar păstrează avantajele unei combine cu căișori: un consum de combustibil extrem de eficient și paie și cereale de bună calitate. De exemplu, combina cu 6 căișori T670 concurează cu combinele cu rotor sau hibrid dotate cu un heder de 9,00 m.

Combina compactă T560 cu 5 căișori și o lățime de 3,30 m oferă performanța unei combine cu 6 căișori și concurează cu combinele cu rotor sau hibrid dotate cu un heder din clasa de 7,50 m!

Toate acestea datorită suprafeței mari de separare activă și a suprafeței mari a sitelor, combinate cu un flux al recoltei unic și lin, specific sistemului multi-tobă.

Vizualizați Broșura
T-Series table

COMBINELE JOHN DEERE SERIA W

PRODUCTIVITATE SPORITĂ, CEREALE DE CEA MAI BUNĂ CALITATE!

Bara Booster cu cuplare rapidă a noii serii W sporește capacitatea tobei de treierare cu diametrul de 660 mm și a suprafeței mari de separare activă. Tamburul mare cu 10 bare de scuturare separă atent cerealele din spice oferind boabe și paie de cea mai bună calitate. Noul sistem de curățare DynaFlo Plus se regăsește și la Seria W, oferind aceleași avantaje ca și cele oferite de seriile de dimensiuni mai mari S și T. Seria W asigură o conversie rapidă între culturi datorită hederului 600X, ratei de descărcare de până la 125 l, vitezei de transport de 40 km/oră și șenilelor. Sistemul interactiv de reglare a combinei Interactive Combine Adjustment (ICA) vă permite să vă optimizați combina astfel încât să obțineți un randament maxim, alături de tehnologii de top precum Remote Display Access (RDA) și Wireless Data Transfer (WDT).

Vizualizați Broșura
W-Series table

COMBINELE JOHN DEERE W330/W440

COMBINĂ COMPACTĂ ȘI UȘOR DE FOLOSIT CU CAPACITATE DE TREIERARE MAI MARE

Performanță uimitoare într-un format ușor și compact, iată ce oferă aceste combine cu 5 și 6 căișori. Beneficiați de cele mai bune dotări precum Display-ul cu ecran tactil sau sistemul activ de batere a returului de spice! Cilindrul mare de treierare de 500 mm cu 8 bare de scuturare oferă o performanță excelentă și cereale de bună calitate, iar suprafața mare a căișorilor și a sitelor garantează un nivel scăzut al pierderilor. Cilindrul de pretreierare (dotare de bază la W330, opțional la W440) sporește performanța cu 20%, mai ales la recoltarea în condiții de umezeală și de plante încă verzi.

Fiți gata pentru arături minime datorită sistemului opțional de împrăștiere a plevei și păstrați-vă flexibilitatea datorită tocătorului de paie confortabil care vă permite să treceți rapid de la tăierea la punerea în brazdă a paielor.

Vizualizați Broșura
W330/W440 table

UN ADEVĂRAT PARTENER LA RECOLTARE

EXPERȚII ȘI SERVICIILE JOHN DEERE VĂ OPTIMIZEAZĂ UTILAJELE AGRICOLE

PRESEZON 2017

  • Cumpărați Acum, Plătiți în Septembrie 2017
  • Avans începând cu 0%
  • Perioadă de finanțare de până la 7 ani
  • CEA MAI POTRIVITĂ OFERTĂ PENTRU BUZUNARUL DUMNEAVOASTRĂ!