Basın Bildirisi

Deere, yüksek irtifalı ilaçlama makinelerinde ABD'nin lider şirketi ile ortak girişim kurduklarını duyurdu

Mannheim, 29 Mart 2016 - Deere & Company (NYSE: DE), yüksek irtifalı ilaçlama makinelerinde ABD pazarı lideri Hagie Manufacturing ile ortak bir girişime imza attı. Bu sözleşme uyarınca Deere, hâlihazırda Iowa eyaletinin Clarion kentinde bulunan tesislerinde gerçekleştirdiği ilaçlama makineleri üretimini devam ettirecek olan Hagie Manufacturing şirketinin çoğunluk hisselerini satın alıyor.

Bu ortak girişim tarafından imal edilen ekipmanlar Hagie markasını taşımayı sürdürürken, Hagie ekipmanlarının satış ve servis faaliyetleri, önümüzdeki 15 ay içerisinde küresel John Deere dağıtım kanalına entegre edilecek.

Deere'de Tarımsal Çözümler Başkanı ve Bilgi Teknolojilerinden Sorumlu Başkan görevlerini yürüten John May, ''Hagie Manufacturing, yüksek irtifalı ilaçlama makinesi ekipmanları alanında, yenilikçiliği ve güçlü müşteri anlayışı ile tanınmaktadır. Yüksek irtifalı ilaçlama ekipmanları Deere için yeni bir pazar. Hagie'nin bilgi birikimi ve uzmanlığı, John Deere'a, kapsamı besin maddeleri uygulamalarını da içine alacak biçimde genişlemekte olan hassas çözümlere gereksinim duyan müşterilere direkt olarak hizmet sunma olanağı sağlayacak.'' dedi.

Hagie Manufacturing İcra Kurulu Başkanı Alan Hagie, ''Üreticilerin daha yüksek kâr elde etmelerine yardımcı olan harika ürünlere sahibiz ancak daha fazla müşteriye ulaşmamızda bize yardımcı olacak bir iş modeline ihtiyacımız var. Deere ile kurmuş olduğumuz bu ortaklık, çözümlerimize, müşterilere küresel ölçekte ulaşma olanağı sağlıyor ve dünya klasmanında Deere bayi organizasyonu tarafından desteklenmelerini güvence altına alıyor." açıklamasında bulundu.

May ayrıca, "Bu ortak girişim yatırımı, John Deere'ye pek çok seçenek içeren daha geniş bir ilaçlama makinesi ürün grubu sunma ve maliyetleri azaltmaları ve randımanları iyileştirmeleri için müşterilere yardımcı olmak amacıyla Deere'in hassas uygulamalar teknolojisini Hagie ekipmanlarına entegre etme olanağı verecektir." dedi.

Deere & Company (www.JohnDeere.com) gelişmiş ürünler ve hizmetler sağlamada bir dünya lideridir ve kendini, dünyanın büyük ölçüde artan besin, yakıt, barınma ve altyapı gereksinimlerini karşılamak için toprağı işleyen, ekip biçen, dönüştüren, zenginleştiren ve üzerinde inşaat yapan – başarısına adamıştır.

Hagie Manufacturing (www.hagie.com), ekonomik kazanç elde etmek için amaca yönelik araçlar olma özelliğine sahip yenilikçi bitki koruma çözümleri sunarken, aynı zamanda, sorumlu yöneticilik ve en iyi tarımsal yöntemleri uygulamaktadır. Bu finansal işlemlerin yürütülmesi sırasında NCP, Inc. Şirketi, Hagie'nin özel finansal danışmanı sıfatıyla, Hagie'ye danışmanlık yapmıştır.

John Deere GmbH & Co. KG

Bölge 2 Satış & Pazarlama Merkezi