John Deere Türkiye 2015 Yılı Bayi Toplantısı 3-6 Aralık tarihleri arasında John Deere bayilerinden 98 ve John Deere Türkiye ofisinden 42 katılımcı ile Antalya-Belek Calista Luxury Resort Hotel ’de yapıldı.

Toplantının ilk günü oturumda John Deere Türkiye yöneticileri tarafından 2015 mali yılı değerlendirmesi ve şirketin 2016 yılı planları, hazırlanan sunumlarla bayilerle paylaşıldı.Tüm yıl boyunca, bölgelerinde başarı gösteren John Deere Türkiye bayilerine ödülleri verildi.

İkinci günde, üç farklı eğitim programı ile bayilerin satış oranlarını yükseltmeleri, satış sonrası kalite ve yönetimsel sorunlar hakkında bayilere bilgi verildi. Bu eğitimlerin konuları Finans, Bayi Eylem Planı ve Bayi Kategorileri’ydi.Öğleden sonraki ikinci oturumda ise soru-cevap şeklinde bayilerimizden gelen sorular yine yöneticilerimiz tarafından cevaplandı.Etkinlik, akşam düzenlenen Gala Yemeği ile sona ermiştir.