2014 YILI BASIN BÜLTENLERİ VE HABERLER

Biçerdöver Müşteri Günü

John Deere Türkiye, Türkiye’deki biçerdöver müşterileri ve bayileri için 26 Mart – 28 Mart tarihleri arasında Almanya’ya “Biçerdöver müşteri günü” kapsamında fabrika seyahati düzenledi. 3 günlük seyahatte sırasıyla Mannheim traktör fabrikası, Bruscal John Deere Kabin Fabrikası ve Avrupa Yedek Parça Dağıtım Merkezi, Zweibrücken biçerdöver fabrikası ve son olarak da Kaiserslautern’de bulunan JD Avrupa Teknoloji ve AR-GE Merkezi ziyaret edildi.

Bu seyahat müşterilerimizin John Deere üretim kalitesini ve ürün portföyümüz hakkında genel bilgileri yerinde ve etkileyici bir şekilde görmelerini sağladı. Bu sayede müşterilerimiz ürün portföyümüz ve onlara sunulan portföyün kendilerine sunacağı değerler hakkında da derinlemesine bilgiler edindiler. Bu yol “Birlikte Daha iyiye” teması ile başlattığımız müşteri günleri ile müşterilerimize iş üstünde iş ortaklığımız için duyduğumuz heyecanı ve tutkuyu hissettirdiğimizi düşünüyoruz.

Zweibrücken fabrikası Avrupa’daki John Deere hasat merkezidir. Bu fabrikada şu anda Kendi Yürür Silaj Makineleri, W, T ve S Serisi biçerdöverler ile 600R serisi tablalar üretilmektedir. Bu tesiste müşterilerimize ürünlerimize ilişkin derinlemesine, ilgi çekici ve heyecan verici bilgiler verilerek etkileyici bir fabrika turu yapıldı.