2013 YILI BASIN BÜLTENLERİ VE HABERLER

John Deere, Fortune Dergisi’nin En Beğenilen 50 Firma Listesinde

John Deere, FORTUNE dergisi tarafından belirlenen “En Beğenilen 50 Firma” listesinde bu sene üst üste beşinci kez yer aldı.

Dünya çapında 1400’den fazla firmanın yenilikçilik, insan yönetimi, ürün kalitesi, uzun vadeli yatırım değerleri, mali istikrar, çalışan bağlılığı, sosyal sorumluluk, varlık kullanımı ve küresel rekabet alanlarında değerlendirilmesinin ardından, iş dünyasının önemli isimlerinin bu firmalar hakkında verdiği anket cevaplarıyla oluşturulan listede John Deere, bu yıl 40. sırada kendine yer buldu.

“Dünyanın en beğenilen şirketleri arasında yer almamız, tüm dünyadaki John Deere çalışanlarının gösterdiği bağlılığın bir kanıtı.” şeklinde değerlendirmede bulunan, Deere & Company CEO’su Sam Allen sözlerini “Büyüme stratejimiz ve çalışma planlarımız doğrultusunda, tüm John Deere çalışanları, dünyanın her yerinde toprağa bağlı çalışan insanlara başarıyla hizmet etmeye devam edecek.” şeklinde tamamladı.