2012 YILI BASIN BÜLTENLERİ VE HABERLER

SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ

Sosyal Sorumluluk Projesi

2 Aralık 2012 Pazar günü John Deere Makinaları Ltd. Şti. olarak bir etkinlik gerçekleştirdik ve Sosyal Sorumluluk Projemiz kapsamında Küçükyalı Sosyal Hizmetler Çocuk Yuvası’nda bakım altında olan 31 minik arkadaşımızı Tekirdağ Muratlı’daki Aksa Tarım İşletmesi’ni ziyarete götürdük.

Çiftlikte Aksa Tarım Genel Müdürü Göksel Göçer ve ekibi tarafından sıcak bir şekilde karşılandık ve yine Göksel Göçer ve ekibi kendi araçlarıyla çiftlikte bizleri gezdirerek bilgiler verdiler. Gezi sonrası toplantı salonuna geçilerek miniklerle resimler yapıldı. Güzel ve eğlenceli geçen bir günün ardından bir daha görüşeilmek umuduyla ayrıldık.

Bu ziyaretimizde bizlere yakın ilgi gösteren Aksa Tarım Genel Müdürü Göksel Göçer başta olmak üzere tüm çalışanlara teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki dönemlerde John Deere olarak sosyal sorumluluk bilincinin artması yönünde üzerimize düşen görevleri yapmaya devam edeceğiz.