2013 YILI BASIN BÜLTENLERİ VE HABERLER

SIMA FUARINDA İKİ MADALYA

Sima Fuarında 2 Madalya

Paris'te düzenlecek olan SIMA fuarı (24-28 Şubat), John Deere'in 2013 yılındaki yeni ürünlerinin sunulacağı ilk büyük tanıtım platformu olacak. 5B Salonundaki 3,200 m2'lik stand, pek çok açıdan "yön belirleyecektir".

John Deere'in çok yakıtlı traktörü (SIMA Altın madalyalı) ve Uzaktan Görüntü Erişimi (SIMA Gümüş madalyalı) gibi ödül kazanmış çözümlerinin yanı sıra şirket, makine optimizasyonunu, lojistik optimizasyonunu ve tarımsal işletmelerdeki tarımsal karar desteğini güçlendirmek için tasarlanmış bir çözüm paketinden oluşan, John Deere FarmSight stratejisini vurgulayacaktır.

John Deere aynı zamanda R900i Serisi çekilir tip pülverizatörler ürün grubunda yeni bir modelin lansmanını gerçekleştirecektir. 5,200 litre kapasiteli depoya sahip olan R952i pülverizatör, doldurmadan başlayıp püskürtmeye dek ürün koruma işlemlerinin tamamında, çiftçileri ve tarımsal müteahhitleri desteklemeye yönelik akıllı çözümlerle donatılmıştır.

Çok sayıda yeni John Deere ürünü de uluslararası SIMA ziyaretçilerinin beğenisine ayrıca sunulacaktır. Mannheim menşeli 6030 Serisi traktörlerin yerini alacak olan yeni John Deere 6M ürün grubundaki 115-170 beygir gücü arası bu traktörler, iT4/Stage IIIB motorlarla donatılmış olup orta ölçekli tarımsal ve hayvancılık işletmelerinin gereksinimlerini karşılamak üzere tasarlanmıştır.

Yeni tasarlanmış John Deere DirectDrive şanzımanı da ilk kez, SIMA'da simülasyonlu olarak sergilenecektir. Bu sistem, kademesiz bir şanzımanın işletim rahatlığını, mekanik bir şanzımanın verimliliğiyle kombine etmektedir.

John Deere'in yeni 7080 Serisi kendi yürür silaj makinaları, 380-812 beygir güç aralığında çalışmaktadır. Yedi modelden oluşan bu genişletilmiş ürün serisi, ek bir 440 beygir gücünde makina içermekte olup patentli konik disk tasarımını temel alan, en son teknoloji konsepti, yeni KernelStar teknolojisini de bünyesine dahil etmiş bulunmaktadır.

Bu yeni sistem, danelerin, hem konvansiyonel silindirik rulo tasarımına göre hem de piyasadaki diğer disk tasarımlarına göre, daha yoğun işlenmesine olanak tanımaktadır.

John Deere'in en büyük biçerdöveri, S690, kritik ürün hasadı ya da yumuşak arazi koşullarında toprak sıkışmasını önemli ölçüde azaltan bir çözüm olan palet sistemi le donatılmış biçimde sergilenecektir.

Son olarak, John Deere'in SIMA Fuarı ürün sergisine yapılan yeni bir ek de, “John Deere Water” sulama sistemleri bölümü tarafından sunulan, suyu ve besin maddelerini bitkinin kök bölgesine doğrudan doğruya temin etmek amacıyla tasarlanmış bir çözüm paketi olan sulama sistemleridir.