2013 YILI BASIN BÜLTENLERİ VE HABERLER

2013 John Deere Türkiye Bayi Toplantısı Yapıldı

2013 John Deere Türkiye Bayi Toplantısı 22-24 Kasım tarihleri arasında John Deere bayilerinden 67 ve John Deere Türkiye ofisinden 47 katılımcı ile Antalya-Belek Spice Otel’de yapıldı.

Toplantının ilk gününde üç farklı eğitim programında bayilerin satış oranlarını yükseltmeleri, satış sonrası kalite ve yönetimsel sorunlar hazırlanan sunumlarla bayilere aktarıldı. Bayilere üç farklı eğitim, üç farklı profesyonel eğitimci tarafından verildi. Bu eğitimlerin konuları Satış Değerleri, Finansal Yönetim ve İnsan Kaynakları Yönetimi’ydi.

İkinci gün ilk oturumda John Deere Türkiye yöneticileri tarafından 2013 mali yılı değerlendirmesi ve şirketin 2014 yılı planları, hazırlanan sunumlarla bayilerle paylaşıldı. Öğleden sonraki ikinci oturumda ise soru-cevap şeklinde bayilerimizden gelen sorular yine yöneticilerimiz tarafından cevaplandı.

Akşam düzenlenen Gala Yemeği ile geçen yıl bölgelerinde başarı gösteren John Deere Türkiye bayilerine ödülleri verildi. Sanatçı Betül Demir’in sahne aldığı geceye Tüm bayiler ve tüm John Deere Türkiye çalışanları katıldı.