2012 YILI BASIN BÜLTENLERİ VE HABERLER

BAYİ TOPLANTIMIZ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Antalya Bayi Toplantısı

Bu yıl Antalya’da düzenlenen bayi toplantımızın birden fazla özelliği vardı. John Deere Türkiye olarak 10. yılımızı kutlamamızın yanında John Deere’ın 175. kuruluş yılını da kutluyor olmamız. 17-20 Mayıs tarihleri arasında 34 bayiden 55 katılımcı ile Antalya’daydık.

İki gün boyunca dolu dolu bir program vardı. John Deere Türkiye çalışanları tarafından satış, pazarlama, finans, sipariş karşılama’nın yanında müşteri ve satış sonrası ürün desteği ve bayi geliştirme ile ilgili alanlarda kapsamlı oturumlar düzenlendi.

Özellikle satış süreçleri, bayi geliştirme, bayi kapasitesi ve finans’a odaklı oturumlarda ise katılımcılar ile yoğun bir etkileşim ve iletişim sağlanarak daha etkili çözümler üretilmesi için yöntemler anlatıldı. Dört farklı salonda, dört grup ile yapılan oturumlarda rotasyon yöntemiyle tüm katılımcıların tüm oturumlara katılmaları sağlandı.

Ayrıca bayilerimiz 2012 yeni ürün haberleri hakkında da en son bilgileri öğrenme fırsatı buldular. John Deere Türkiye Genel Müdürü Güneş Kılıç “Turf ekipmanlarının ve John Deere Water’ın şubemiz portföyüne girmesiyle müşterilerimizin ihtiyaçlarına daha iyi yanıt verileceğini” kaydetti.

Gelecekteki başarımız, sıkı çalışma ve Türk pazarındaki sürekli büyüme yolundaki katkıları için katılan tüm katılımcılara teşekkürler. Dünya’daki 175, Türkiye’deki 10. yılımız Kutlu olsun.