2012 YILI BASIN BÜLTENLERİ VE HABERLER

İKİNCİ BÖLGE BAYİ YÖNETİCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

John Deere Türkiye Bayi ve Yöneticileri

John Deere 2. Bölge Bayi Yöneticileri Toplantısı'nı, AIDAblu Cruises Gemisi’nde 1300 kişinin katılımıyla gerçekleştirdi. Bayi gezisinde, John Deere’nin 175. yılında başarıya giden yolda istikrarlı gidişin korunabilmesi için ortaklık, liderlik ve “azimli çalışanların oluşturduğu bir işin sürekliliği” konuları yapılan toplantıların ana fikirleri olarak ön plana çıktı.

John Deere 175. Yılında, 2. Bölge Bayi Toplantısı'nı 15-19 Ekim tarihleri arasında, 1300 kişinin katılımıyla, Dünya’nın en büyük gemilerinden AIDAblu’da gerçekleştirdi. Mallorca Adası’ndan Marsilya ve Barcelona’ya giden yolcu gemisi ile John Deere, tarihi boyunca ilk kez 2. bölgedeki tüm bayi yöneticilerini eşlerinin de katıldığı bir aktivite ile bir araya getirdi. John Deere Türkiye bu geziye 71 kişilik bir kafile ile katıldı.

AIDAblu Gemisi’nin 6 restoranının toplam alanı 3,988 m2, 10 bar 1,956 m2, sağlık merkezi alanı 8,120 m2 ve tiyatro-sahne alanı 3,000 m2 ile bayilere gezi boyunca geniş yaşama alanları sundu.

John Deere bayi gezisinde John Deere bayileri İspanya’da 3 farklı şehri gezdi. 4 gece 5 gün süren gezi boyunca John Deere’nin konuğu olan bayiler Mallorca, Marsilya ve Barcelona gibi Avrupa’nın en popüler şehirlerini gezme, farklı kültürleri tanıma fırsatı buldu. İlk kez bir gemide yapılan bu toplantıda bayiler hem tatil hem de çalışma fırsatı buldu.

“Başarı için yola çıktık“

2011 yılında Lisbon’da gerçekleştirilen toplantı sonrası ortaya çıkan “Yarının Bayisi Stratejisi” hem John Deere’nin hem de John Deere’ın iş ortaklarının geleceğine yön vermeye bu toplantıda da devam etti. Başarıya giden yolda istikrarlı gidişin korunabilmesi için ortaklık, liderlik ve “azimli çalışanların oluşturduğu bir işin sürekliliği” konuları bu yıl yapılan toplantının ana fikirleri olarak ön plana çıktı.

Toplantı süresince otomotiv sektörünün önde gelen markalarından ve akademisyenlerden oluşan konuşmacılar ise, başarılı bir iş ortaklığında iletişim ve güvenin önemli olduğu kadar karlılığın da temel bir etken olduğunu vurgulayarak, herkesin başarılı bir ürün ortaya koyabileceğini, ancak servis hizmetinin gittikçe daha fazla önem kazandığını ve müşteri kazanmada en etkili faktör haline geldiğinin altını çizdiler.

49 ülkeden katılan bayiler ve eşleri ile birlikte toplam 1300 kişinin katılımıyla gerçekleşen organizasyonda John Deere CEO’su Sam Allen yaptığı kapanış konuşmasında “John Deere olarak kuruluşumuzdan bu zamana, çok büyük başarılara imza attık ve bu süreçte hep birlikte John Deere’yi Dünyanın en değerli markaları arasına taşıdık, mutluyuz, gururluyuz ve John Deere stratejisine güveniyoruz.” dedi.

Select an image and edit this description