2010 YILI BASIN BÜLTENLERİ VE HABERLER

John Deere TÜRKİYE BURSA TARIM FUARI'NDA

2010 Bursa Tarım Fuarı - John Deere Standı

John Deere Türkiye, 6-10 Ekim tarihleri arasında 8.si düzenlenen BurTarım’10 Fuarı’nda Türk çiftçisiyle buluştu. Açık alanda benzersiz standı ve ürünleriyle ziyaretçilerini ağırlayan John Deere Türkiye, ziyaretçilerin büyük ilgi ve beğenisi topladı.

Avrasya’nın en büyük tarım fuarı olma özelliğindeki BurTarım’10 Fuarı’nda büyük ilgi gören John Deere, bu fuarda da en iyisi olduğu kanıtladı. Türk çiftçisinin ihtiyaçlarını tanıma tutkusundan doğan ürünleriyle her kesime hitap eden John Deere, benzersiz hizmet anlayışını fuardaki standına da yansıtarak fuar boyunca ziyaretçilerini en iyi şekilde ağırladı. John Deere standında aradığını bulan ve benzersiz bir hizmetle karşılaşan ziyaretçiler John Deere standından memnun olarak ayrıldılar.

John Deere bayileri müşterilerini özel alanlarda fuar boyunca ağırladı. John Deere’in yaygın hizmet ağıyla kaliteli ve benzersiz bir hizmet verdiğini, fuarda da ziyaretçilerine anlatmayı hedefleyen John Deere Türkiye, bayilerde ve servislerde sunulan hizmetlerin bir benzerini fuarda da müşterilerine sunarak bu amacına ulaştı.

Bursa Fuarı’nda ilk defa Küçük DEV’leri de sergileme fırsatı bulan John Deere Türkiye ürünlere gösterilen ilgiden oldukça memnundu. 55, 65 ve 75 hp güçlerde Turbo Intercooler motorlara sahip yeni 5E Serisi traktörler 5003 Serisinin devamı olarak geliştirilmiş ve yenilenmiştir.

Bu yıl ürün gamının büyük bir bölümünü yenileyen John Deere Türkiye fuarda ayrıca 5M Serisi ve 5R Premium Serisi traktörlerini de ziyaretçilerin beğenisine sunma fırsatı buldu.

Bağ-bahçe işiyle uğraşanların vazgeçilmezi olan Milenio Serisi de Bursa’daydı. Yenilenen 4 modeliyle (60C, 75C, 85F, 100F) Milenio Serisi bağ-bahçe traktörleri, benzersiz özellikleriyle sınıfında rakipsiz olma özelliğinin yanısıra bağ-bahçe tarımıyla uğraşan çiftçilerin tüm gereksinimleri karşılamaktadır. Bu özellikleriyle özel alanında sergilenen Milenio Serisi traktörleri fuar boyunca ziyaretçisiz kalmadı. Bursa Fuarı’nda özel olarak sergileme amacıyla getirilen Milenio Serisi’nin kabinli versiyonunu da sadece Bursa Tarım Fuarı’na gelen ziyaretçiler görebildi. Avrupa standartlarında üretilen ve ilaçlama esnasında kimyasallarında kabin içerisinde ulaşmasını engelleyen ve aynı zamanda çiftçiye rahatlık ve konfor sağlayan tasarımıyla yeni 85L Kabinli Bağ-Bahçe traktörü Türk Çiftçisi’nin “İşte bu…!” dediği ürünlerdendi.

Türk çiftsinin ihtiyaçlarını tanıma tutkusundan doğan ürünlerine bir yenisini daha ekleyen John Deere, bu yıl ilk defa satışına başlanan 1470 model biçerdöveri de fuarda sergiledi. Satın alıp kullananları memnun eden ve hayran bırakan bu ürün fuarda da ilgilenenleri kendisine hayran bıraktı.

John Deere Türkiye olarak Türk çiftçisine göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz.