2010 YILI BASIN BÜLTENLERİ VE HABERLER

JOHN DEERE & EMEK ZİRAAT MÜŞTERİLERİNE EĞİTİM VERDİ

John Deere Müşterilerine Eğitim Verildi

John Deere Denizli bayisi Emek Ziraat ve John Deere Türkiye 6000 ve 7000 Serisi traktör müşterilerine traktörlerini daha verimli kullanmaları ve işletmeleri konusunda hem teorik hem de uygulamalı olarak eğitim verdi. Denizli bayisi Emek Ziraat bayiliğinde gerçekleştirilen eğitime müşterile büyük ilgi gösterdi. John Deere Türkiye yetkilileri ve uzmanları tarafından kapsamlı bir teorik eğitim verilen müşteriler daha sonra Emek Ziraat servis alanında teorik olarak edindikleri bilgileri traktör üzerinde uygulama ve görme fırsatı yakaladılar.

Verilen bu eğitim ve bilgilendirme toplantılarından çok memnun olan müşteriler bu eğitimlerin devamını dört gözle beklediklerini belirttiler. Bu eğitimler ve bilgilendirme toplantıları sayesinden sahip oldukları ya da kullandıkları makinaları daha yakıdan tanıma fırsatı bulan müşteriler aynı zamanda öğrendikleri bilgilerle traktörlerini daha verimli kullanma imkânı elde edebiliyorlar. Türkiye’nin dört bir tarafına yayılmış Dünya standartlarında ve sektörün en profesyonel servis hizmetini veren John Deere yetkili bayileri ve servisleri müşterilerini sürekli takip etmekte; makinalarının sorunsuz bir şekilde çalışmalarını sağlamak için büyük özveri göstermektedirler.