2010 YILI BASIN BÜLTENLERİ VE HABERLER

ATASANCAK TARIM İŞLETMESİ'NDE EĞİTİM DÜZENLENDİ

AtaSancak Tarım İşletmesi'nde teorik eğitim verilmektedir.

John Deere filosuna sahip Türkiye’nin büyük tarım işletmelerinden AtaSancak Tarım İşletmesi’nde 15 Aralık 2010 tarihinde John Deere Denizli Bayisi Emek Ziraat ve John Deere Türkiye işbirliği ile bir eğitim programı gerçekleştirildi.

John Deere traktörlerinin daha verimli işletilmesini amaçlayan bu eğitim AtaSancak Tarım İşletmesi bünyesinde çalışan tüm operatörlere ve teknik personele verilmiştir. AtaSancak Tarım İşletmesi’nde gerçekleştirilen bu eğitim hem teorik hem pratik olmak üzere iki bölümden oluşmuştur. Eğitim salonunda teorik olarak anlatılan bilgiler traktör üzerinde de uygulamalı olarak personele gösterilmiştir. John Deere Türkiye ve John Deere bayileri müşterilerinin ihtiyaçlarını tanıma tutkusundan doğan ürünlerini müşterilerine en iyi satış koşulları ile sunmakta olup, satış sonrasında da ürünlerinin sürekli çalışır durumda olmalarının sağlamak ve müşterilerinin kazançlarını arttırmak amacıyla sektördeki en profesyonel ve kaliteli hizmeti sunmaktadır. Bu Türkiye’nin önde gelen tarım işletmelerinin John Deere’i tercih etmelerindeki en önemli faktör olarak değerlendirilmektedir.