2010 YILI BASIN BÜLTENLERİ VE HABERLER

YENİ BİÇERDÖVERLERİN TARLA TANITIMLARI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Biçerdöver Tanıtımı, Tekirdağ

John Deere Türkiye, Temmuz Ayı’nda yeni pazara sunulan 1470 CWS ve W540 modelleriyle Tekirdağ’da biçerdöver tanıtımı gerçekleştirmiştir. Bu tanıtımda Türkiye’nin dört bir yanından biçerdöver operatörü, müteahhit ve biçerdöver sahipleri sahipleri gelerek gerçek hasat koşullarında John Deere biçerdöverlerin performansını görmüş, ürünler hakkında detaylı bilgi almış ve bizzat kullanma şansı yakalamışlardır.

Müşterileriyle hep bir arada olmayı arzulayan ve sürekli onları dinlemek isteyen John Deere Türkiye ekibi biçerdöver tanıtımlarında da müşterilere söz hakkı vermiş ve onların isteklerini, öneri ve görüşlerini dinlemiş ve bu müşterilerin görüşlerini diğer müşteriler ile paylaşabilme fırsatı sunmuştur.

Hasat makinalarının tasarımı ve üretimindeki 80 yılı aşkın tecrübesi ile bugün John Deere, Dünya’da beş farklı biçerdöver serisi ve entegre teknolojik çözümleri ile dünya tahıl hasadının yaklaşık olarak yarısını gerçekleştirmektedir. Bugüne kadar 1.1 milyonun üzerinde biçerdöver satışı gerçekleştiren John Deere, hasat makinaları konusundaki uzmanlığı ve kalitesini ispatlamıştır.

Türkiye’deki eski ve ayarsız biçerdöverler ile tarladaki dane kaybının oransal büyüklüğünün farkında olan John Deere Türkiye bu yüksek teknolojili ve kapasiteli biçerdöverleri Türk Çiftçisi’nin hizmetine sunmak ve Türk Çiftçisi’ne tanıtmak için çalışmalarını tüm hızıyla devam ettirmektedir.

John Deere Türkiye, biçerdöver tanıtımları yapmakla kalmamakta; müşterilerine daha iyi bir hasat ve daha az kayıp için operatör eğitimleri vermektedir. Bunun yanısıra tüm Türkiye geneline yayılmış yetkili ve yetkin servis ağı ile hasat sezonu boyunca müşterileri ile birlikte olmaktadır. Bir anlamda John Deere müşterilerine hem eğitimleri hem de teknik destekleri ile sezon boyu “Sorunsuz Hasat Güvencesi” sunmaktadır.