NADPOVPREČNO – PONUDBE

Pri vašem zastopniku za John Deere vas čakajo veliki prihranki – zagotovite si 10 % popusta na ceno po ceniku

Izbrani modeli v akciji so za omejen čas na voljo z 10-odstotnim popustom* na ceno po ceniku, vključno z izbrano dodatno opremo in priključki. Nobenih skritih pasti in nobenih pogojev, ki bi jih morali izpolniti – enostavno se obrnite na zastopnika, opravite nakup in se odpeljite z več tisoč prihranjenimi evri. Zares je preprosto – pogovorite se s svojim zastopnikom že danes!

Vnesite svojo poštno številko v spodnje polje in vprašajte lokalnega zastopnika:

Izberite in se obrnite na svojega zastopnika

Kompaktni večnamenski traktor serije 3E.

Kompaktni večnamenski traktor serije 3E.

Gradite, kosite, kopajte, orjite – opravljate lahko sto nalog. Z našimi kompaktnimi večnamenskimi traktorji serij John Deere 3025E in 3038E v svojem voznem parku ste pripravljeni na vse.

Gator™ HPX815E – večnamensko delovno vozilo

Gator™ HPX815E – večnamensko delovno vozilo

Dodajte to robustno in zaupanja vredno večnamensko vozilo v svoj vozni park, da boste hitrejši in učinkovitejši. Poskrbite, da boste imeli vse pod nadzorom – od prevoza težkega tovora do hitrih popravil. Gator™ HPX815E je vedno prava izbira, tako za notranjo kot tudi zunanjo uporabo.

3-valjni traktorji serije 5E

3-valjni traktorji serije 5E

Želite svojo produktivnost dopolniti z nekaj dodatnega udobja? Poskrbite za učinkovito in kompaktno okretnost za vse naloge na seznamu ter hkrati za udobno vožnjo s 3-valjnimi traktorji serij 5058E, 5067E in 5075E.

 • Okretna zmogljivost

  Traktorji serije 3E omogočajo popolno okretnost ter lahkotno in enostavno upravljanje s funkcijami, kot so stopalke Twin Touch in krmiljenje s pomožno silo. Pokrov motorja, ki ga enostavno dvignete s pomočjo dveh plinsko napolnjenih dvižnih opornikov omogoča enostaven dostop do motornega prostora. Delo s traktorjem serije 3E je lažje, traktor pa je zdaj tudi najbolj cenovno ugoden doslej.

  Za 10-odstotni popust se obrnite na svojega zastopnika

  Okretna zmogljivost
 • Varna produktivnost

  V vozilu Gator™ HPX815E ste vedno varni, za kar poskrbi naš varovalni pokrov z varnostno konstrukcijo proti prevrnitvi. Če pa se morate takoj ustaviti, vam to omogočijo popolnoma hidravlične zavore. Enostaven za vožnjo in zanesljiv: delo s traktorjem serije 3E je enostavno lažje, traktor pa je zdaj tudi najbolj cenovno ugoden doslej.

  Za 10-odstotni popust se obrnite na svojega zastopnika

  Varna produktivnost
 • Temeljita učinkovitost

  Kadar je za delo potrebna vztrajna zmogljivost, vam počasna prestava pri traktorjih serije 5E omogoča delo pri hitrostih, ki so nižje od 280 m/h. Mogočno varčna tehnologija porabe samo dizelskega goriva poskrbi za varčevanje z gorivom, menjalnik PowrReverser 24F/12R pa omogoča najvišjo hitrost 40 km/h. Delo s traktorjem serije 5E je enostavno lažje, traktor pa je zdaj tudi najbolj cenovno ugoden doslej.

  Za 10-odstotni popust se obrnite na svojega zastopnika

  Temeljita učinkovitost

* 10-odstotni popust na trenutno ceno po ceniku za izbrane stroje in dodatno opremo. Velja za Gator™ HPX815E, 3025E, 3038E, 5058E, 5067E in 5075E. Ponudba je veljavna pri sodelujočih zastopnikih samo do odprodaje zalog. Ponudba je veljavna do 31. 8. 2021.