#8 REASONS TO BUY NOW

8 RAZLOGA DA KUPITE ODMAH!

KUPITE ODMAH, ISKORISTITE ODLIČNU PONUDU! NAŠE NAJBOLJE PONUDE DO SADA!

Nikada nije bilo jednostavnije da sednete u John Deere kombajn. Uz naše ponude finansiranja i podsticaje, vreme je da iskusite superiornu vršidbu. Nudimo popust za rane porudžbine za sve modele za 2020. godinu, kao i fleksibilno plaćanje sa niskom kamatnom stopom kako bi sačuvali vrednost vašeg novca.

U poslednje dve godine, serija kombajna T je bila apsolutni šampion postavljenog izazova pred konkurentske kombajne. Nagrada od 10.000 evra još uvek nije osvojena! U mnogim zemljama širom Evrope, serija T se nadmetala, heder na heder, sa odgovarajućim konkurentskim kombajnima, isti usev…isto polje…isti uslovi.

REVOLUCIONARNI PROTOK USEVA

Revolucionarni sistem za vršidbu „Tangencijalni plus“ omogućava značajan kvalitet zrna i slame i ekonomičnost u potrošnji goriva. 

SEPARATOR „TANGENCIJALNI PLUS“

Patentirani zadnji separator „Tangencijalni plus“ ima više otvora i potpuno okrugle profile žica i poprečnih šipki. To omogućava do 10% bolju separaciju u poređenju sa prethodnim modelima.

 1. Jednostavan protok useva koji je „bolji od vrhunskog“ daje odličan kvalitet zrna i slame
 2. Velika površina za aktivnu separaciju – do 4,0 m², omogućava slične performanse hibridnom i kombajnu sa rotorom
 3. Mala potrošnja goriva zahvaljujući jednostavnom protoku useva
 4. Veliko sito za čišćenje – do 6,30 m²
 5. Nov segmentni podbubanj – brza adaptacija na željeni usev, bolje performanse, najbolji kvalitet zrna, novi ‘over-the-top crop flow’ sistem za vrhunski kvalitet slame.

I DO 10% BOLJE PERFORMANSE

Kombajn sa najvećim stepenom automatizacije na današnjem tržištu. Za 2020. godinu uvodimo neke nove opcije u cilju poboljšanja učinka vršidbe i kvaliteta zrna. 

ICA2 KOMBAJN SA SAMOSTALNIM PODEŠAVANJEM

 1. Obavite podešavanje pomoću ICA1 tako da kamere na elevatoru za zrno isporučuju željeni kvalitet zrna u bunkeru (slomljena zrna i prljavština) i nivo gubitka
 2. Uključite ICA2 da biste omogućili kombajnu da prilagodi izlaz, kako bi održavao željeni nivo kvaliteta u skladu sa promenljivim uslovima na polju
 3. Uključite Harvest Smart da bi se brzina kombajna automatski prilagođavala, sa ciljem ostvarivanja maksimalnog učinka

Novosti za 2020. godinu:

Nadogradnje softvera još više povećava učinak ICA2:

– Harvest Smart i ICA2 će komunicirati ako prilagođavanja kombajna dostignu granične vrednosti

– Harvest Smart uključuje nov tip ubrizgavanja goriva u motor nakon detektovanja opterećenja, u cilju brzog vremena reakcije 

PRECIZNI PODACI UZ AKTIVNI PRINOS

90% rukovalaca ne obavlja kalibraciju prinosa zbog, recimo, nepostojanja merne stanice u blizini, što znači da obavljaju radove uz nepreciznost od +/-15%. Senzori prinosa kombajna S700 automatski obavljaju kalibraciju prinosa, u rasponu od 3–4%, u cilju postizanja veoma precizne poljoprivrede. 

Novosti za 2020. godinu:

– Nova generacija senzora za vlagu uz viši nivo preciznosti

– Precizniji softver

Grain Quality

Kao rezultat nedavnog internog testiranja koje je sprovela kompanija John Deere, toliko smo sigurni u kvalitet zrna kombajna S700 da garantujemo da možete da postignete <1% slomljenog zrnevlja. U suprotnom, platićemo vam u novcu razliku izgubljenih zrna*.

SLOMLJENO ZRNO = NEVIDLJIVI GUBICI

Slomljena zrna mogu da utiču na vaše poslovanje na mnogo načina:

 1. Kazne ili manji iznos na fakturi za polomljena zrna
 2. Niska stopa klijanja semena
 3. Gubici u polju

Prve dve stavke ne utiču na profit na svakoj farmi, ali poslednja utiče, i to čini neprimetno. Nemački naučnici** su otkrili da do 50% ukupne količine slomljenih zrna koje kombajn napravi završi u bunkeru za zrno, a ostatak ostane u polju. Na primer, na 500 ha pšenice uz prinos od 8 t/ha i cenu od 160 evra po hektaru, to može da napravi gubitke u polju od 12.800 evra! Pošto slomljena zrna ne klijaju, ovi gubici ne ostavljaju „zelene pruge“ po polju, tako da za njih nikada nećete znati, čak i ako proverite polje sledeće godine.

Grain Quality

PRESTANITE DA GUBITE HILJADE EVRA U SLOMLJENIM ZRNIMA!

ICA2 automatski kontroliše nivo slomljenih zrna i precizno održava gubitke zrna na unapred određenim granicama, tako da možete da zadržite više profita. Koristi dve kamere, za razliku od sličnih sistema koji koriste samo jednu. To omogućava viši nivo preciznosti. Zbog toga mi garantujemo kvalitet zrna i <1% slomljenih zrna.

Budućnost povećanja profita leži u donošenju agronomskih odluka zasnovanih na podacima. Zahvaljujući našoj 5-godišnjoj pretplati na JD Link, možete daljinski da upravljate kombajnom i svi vaši podaci će biti sačuvani u John Deere Operativnom centru za analizu ciklusa useva i planiranje posla.

UKLJUČENO JE 5 GODINA BEŽIČNOG PRENOSA PODATAKA

Poručite paket za povezivanje, ali u samo u određenom periodu, i poklonićemo vam 5 godina korišćenja JDLink Connect. Ovaj moćan paket podataka uključuje daljinski pristup displeju i bežični prenos podataka.

Bežični prenos podataka vam omogućava razmenu mapa prinosa i vlažnosti, podešavanje podataka (klijent, farma, linije navođenja, granice polja, podešavanja za Autotrac) između kombajna i John Deere Operativnog centra na stranici myjohndeere.com

SVI VAŠI PODACI, SVI VAŠI UREĐAJI, BILO GDE

Svi vaši podaci o vršidbi se šalju bežično Operativnom centru na stranici myjohndeere.com. Ovaj portal zasnovan na tehnologiji oblaka je bezbedno čvorište za sve vaše mašine, vršidbu i podatke o polju. Možete mu pristupiti putem interneta sa bilo kog uređaja – računara, tablet računara ili pametnog telefona.

POVEZIVANJE SA DRUGIM SOFTVEROM ZA FARMERE

Operativni centar je sada otvoren za nezavisne proizvođače softvera za poljoprivredu i farmere. Više od 50 kompanija je već povezalo svoj softver, kako bi koristile podatke direktno iz Operativog centra, a i dalje pristižu nove kompanije.

IZMERITE. POVEŽITE. UPRAVLJAJTE

Measure it. Connect it. Manage it.
700X combine header

NOVI 700X. HEDER ZA VIŠE USEVA SA MALIM GUBICIMA

Heder 700X obezbeđuje poboljšan protok kratkih useva i bolju pouzdanost zbog novog dizajna produžetka i klizne trake.

W300/W400 Series combine
 

W330/W440: KOMPAKTNE PERFORMANSE

Ove lagane mašine imaju impresivne performanse u kompaktnom paketu sa transportnom dužinom od samo 3 m.

BUBANJ ZA PREDVRŠIDBU (PTC) ZA DO 20% BOLJE PERFORMANSE

 • Bubanj za vršidbu prečnika 500 mm sa 8 šina za odličan kvalitet zrna
 • Zasebni sistem za plevu sa naknadnom vršidbom za dodatne performanse
 • Lako čišćenje – kompletan sistem za čišćenje može da se rasklopi za samo 20 minuta
 • Nova prostrana kabina – dve osobe mogu udobno da se smeste jedna pored druge
 • Nova, ergonomski dizajnirana upravljačka palica
 • Navigacija AutoTrac Universal za navođenje bez upotrebe ruku
W300/W400 Series combine
 

SERIJA W: ŽETVA U REKORDNOM VREMENU

Uz konstantno usavršavanje i poboljšanja sa do čak 12% boljim performansama, vreme je za nov pogled na ovu poslednju generaciju vrhunskih kombajna sa slamotresima.

VELIKA POVRŠINA ZA AKTIVNU SEPARACIJU. ČIŠĆENJE VISOKOG KAPACITETA

 • Nov segmentni podbubanj: brza adaptacija na željeni usev i 12% bolje performanse prilikom prelaska sa univerzalnog segmentnog podbubnja na manji podbubanj za sitna zrna u teškim uslovima
 • Veliki bubanj za vršidbu prečnika 660 mm sa 10 šina
 • Velika površina za aktivnu separaciju od maksimalno 1,8 m² – u poređenju sa većinom konkurenata sa više bubnjeva u ovom segmentu
 • Nežna vršidba i protok useva za odličan kvalitet zrna i slame
 • Veliko sito za čišćenje do 6,30 m²

Naši stručnjaci obavljaju temeljnu tehničku dijagnostiku, koristeći fabrički ažurirane liste za proveru i podatke sa terena iz prethodne sezone, koji su dostupni isključivo ovlašćenim John Deere distributerima.

Expert Check

EXPERT CHECK

Detaljna provera pre sezone koju obavljaju sertifikovani serviseri. Uključuje sve od habanja delova do ažuriranja softvera.

Harvesting Professionals

PROFESIONALCI ZA VRŠIDBU

Stručnjaci koji su prošli obuku u fabrici su pri ruci tokom sezone žetve, da vam pruže pomoć i daju savete.

24 hour parts promise

OBEĆANJE ZA DELOVE U ROKU OD 48 ČASOVA

Mreža najbolje logistike za delove u poljoprivredi uz koju se 97% delova dostavi u roku od 48 časova od trenutka porudžbine.

Driver training

OBUKA VOZAČA

Ponovljena obuka kako bi vozači išli u korak sa optimizacijom kombajna od prvog dana sezone žetve.

*Samo kod zastupnika kompanije John Deere koji učestvuju u kampanji. Posetite zastupnika da biste saznali sve uslove i odredbe ili posetite našu veb-stranicu kombajna www.johndeereinternational.com/BrokenGrainGuarantee.

**Feiffer Consult, Harvest Poll, 2005 www.feiffer-consult.de