#8 REASONS TO BUY NOW
8 MOTIVE PENTRU CARE TREBUIE SĂ CUMPĂRAȚI ACUM!

CUMPĂRAȚI ACUM. PROFITAȚI DE O OFERTĂ EXCELENTĂ! CELE MAI BUNE OFERTE DE PÂNĂ ACUM.

Este mai simplu ca niciodată să beneficiați de utilajele performante John Deere. Cu ajutorul ofertelor noastre și beneficiilor oferite, este momentul ideal să obțineți performanțe îmbunătățite la recoltare. Vă oferim o reducere pentru comandarea din timp a tuturor modelelor 2020, plus finanțare flexibilă, cu rată mică a dobânzii, pentru a nu vă afecta lichiditățile.

În ultimii doi ani, Seria T a fost campioana recunoscută a testului combinelor. Premiul de 10.000 € urmează să fie cucerit! În numeroase țări din toată Europa, modelele din Seria T au fost comparate cu modelele echivalente ale concurenților, la aceleași culturi... pe aceleași ogoare... în aceleași condiții.

UN FLUX AL CULTURII REVOLUȚIONAR

Sistemul revoluționar de treierare Tangential Plus permite obținerea unei calității excelente a boabelor și paielor, precum și un consum de carburant foarte mic.

SEPARATOR TANGENTIAL PLUS

Separatorul spate patentat Tangential Plus are mai multe deschideri și un profil complet rotunjit al firelor și traverselor. Acest lucru are ca efect îmbunătățirea cu până la 10% a separării, comparativ cu modelele anterioare. 

 1. Flux uniform al culturii, pentru o calitate excelentă a boabelor și paielor
 2. Suprafață de separare activă foarte mare – până la 4,0 m², cu performanțe similare combinelor cu rotor sau hibride
 3. Consum redus de carburant, datorită fluxului uniform al cultuii
 4. Sistem de curățare mare – până la 6,30 m²
 5. Contrabătător secțional nou – conversie rapidă între culturi, performanțe sporite, cea mai bună calitate a boabelor

PÂNÂ LA 10% MAI MULTÂ PERFORMANȚÂ

Una dintre cele mai automatizate combine existente pe piață. Pentru 2020 introducem mai multe elemente care vor îmbunătăți performanța la recoltare și calitatea boabelor.

COMBINĂ CU REGLARE AUTOMATĂ ICA2

 1. Configurați cu ajutorul ICA1, astfel încât camerele din zona elevatorului pentru reziduuri și elevatorului pentru boabe să asigure calitatea dorită a boabelor din rezervor (boabe sparte și praf) și nivelul minim de pierderi
 2. Activați ICA2 pentru a permite combinei să regleze puterea și să mențină nivelul de calitate dorit, pe măsură ce condițiile de pe câmp se modifică
 3. Activați Harvest Smart pentru a regla automat viteza de înaintare a combinei și a maximiza performanțele acesteia

Noutăți în 2020:

Actualizările de software sporesc și mai mult performanțele ICA2:

– Harvest Smart și ICA2 interacționează în cazul în care reglajele combinei ating anumite limite

– Harvest Smart include un motor multi-punct nou și senzori pentru detectarea culturii, pentru timpi scurți de reacție

DATE PRECISE, CU AJUTORUL FUNCȚIEI RANDAMENT ACTIV 

90% dintre operatori nu măsoară randamentul, din cauza lipsei punților de cântărire în apropiere etc., ceea ce înseamnă o abatere de +/-15%. Senzorii de randament ai combinei S700 calibrează producția în mod automat, cu o abatere de 3 - 4%, pentru o agricultură de precizie. 

Noutăți în 2020:

– Senzor de umiditate de nouă generație, cu nivel sporit de acuratețe

– Software de mare precizie

Grain Quality

Ca urmare a unui test intern efectuat recent de John Deere, suntem atât de siguri de calitatea boabelor recoltate de combina S700, încât vă garantăm că procentul de boabe sparte sau deteriorate va fi mai mic de 1%*. 

BOABE SPARTE = PIERDERI INVIZIBILE

Boabele sparte vă pot afecta afacerea în multe feluri:

 1. penalități sau deduceri pe factura pentru boabe livrate la elevator
 2. rată mică de germinare a semințelor
 3. pierderi pe câmp

Primele două nu afectează profitul la fiecare fermă, dar ultima da. Și o face pe nevăzute. Oamenii de știință germani** au descoperit că 50% din cantitatea totală de boabe sparte generate de o combină ajunge în rezervorul de boabe, iar restul pe câmp. De exemplu, la 500 de hectare de grâu cu o producție de 8 t/ha și un preț de 160 euro/ha, acest lucru duce la o pierdere pe câmp de 12.800 euro! Iar cum boabele sparte nu germinează, aceste pierderi nu lasă „dungi verzi” pe câmp și nu veți ști niciodată, chiar dacă verificați câmpul anul următor.

Grain Quality

NU MAI PIERDEȚI MII DE EURO PE NEVĂZUTE, PE BOABE SPARTE!

ICA 2 controlează automat nivelul de boabe sparte și menține cu precizie pierderile de boabe în limitele prestabilite, astfel încât veți rămâne cu un profit mai mare. Utilizează 2 camere, comparativ cu alte sisteme similare care utilizează o singură cameră. Iar acest lucru înseamnă un nivel de precizie mai ridicat. De aceea putem garanta calitatea boabelor și <1% boabe sparte.

Pe viitor veți putea crește profitabilitatea doar prin decizii agricole bazate pe date concrete. Datorită abonamentului JD Link gratuit pe 5 ani, puteți gestiona combina de la distanță, iar toate datele vor fi salvate în Centrul de Operațiuni John Deere, pentru analize ale ciclului de recoltare și planificarea activității. 

5 ANI DE TRANSFER DE DATE WIRELESS INCLUS

Comandați pachetul de conectivitate și, pentru o perioadă limitată, vă oferim gratuit 5 ani JDLink Connect. Acest pachet de date substanțial include acces de la distanță la afișaj și transfer de date wireless. 

Transferul de date wireless vă permite să faceți schimb de hărți de producție și de umiditate și să configurați date (client, fermă, câmp, linii de ghidare, limite teren, setări Autotrac) între combină și Centrul de operațiuni John Deere, pe myjohndeere.com

TOATE DATELE DUMNEAVOASTRĂ. TOATE DISPOZITIVELE DUMNEAVOASTRĂ. ORIUNDE

Toate datele dvs. de recoltare sunt trimise wireless către Centrul de operațiuni, pe myjohndeere. com. Acest portal de date în cloud este un hub securizat pentru toate utilajele, recoltele și ogoarele. Acesta este accesibil prin internet de pe orice dispozitiv – computer, tabletă sau smartphone.

PERMITE SCHIMBUL DE DATE CU ALTE SOFTWARE -URI PENTRU AGRICULTURĂ

Centrul de operațiuni este deschis acum pentru furnizori independenți de software pentru agricultură și ferme. 50 de companii și-au conectat deja software-ul pentru a utiliza date direct din Centrul de operațiuni și multe altele li se vor alătura în curând.

MĂSURAȚI. CONECTA ȚI. GESTIONAȚI

Measure it. Connect it. Manage it.
700X combine header

NOUL MODEL 700X. HEDER PENTRU CULTURI MULTIPLE ȘI PIERDERI MINIME

Hederul 700X asigură un flux îmbunătățit al culturilor cu paie scurte și o fiabilitate îmbunătățită, datorită unui design nou al mesei și ambreiajului cu alunecare.

W300/W400 Series combine
 

W330/W440: COMPACTĂ ȘI PERFORMANTĂ

Aceste utilaje ușoare se remarcă prin performanțe extraordinare și o formă compactă, cu lățime de transport de numai 3 m.

CILINDRU DE PRE-TREIERARE (PTC) PENTRU PERFOMANȚE CU 20% MAI MARI

 • Cilindru de treierare cu diametru de 500 mm și 8 bare striate, pentru o calitate excelentă a boabelor
 • Dispozitiv separat de retreierare reziduuri, pentru performanțe sporite
 • Curățare ușoară – întregul sistem de curățare poate fi dezasamblat în aproximativ 20 de minute!
 • Cabină nouă, mai mare – oferă un spațiu confortabil pentru 2 persoane care stau una lângă alta
 • Manetă de control nouă, cu design ergonomic
 • Sistem AutoTrac Universal, pentru ghidare hands-free
W300/W400 Series combine
 

SERIA W: RECOLTAȚI ÎN TIMP RECORD

Datorită rafinării și perfecționării permanente, pentru rezultate îmbunătățite cu 12%, este timpul să acordați atenția cuvenită acestei noi generații de combine cu căișori de înaltă performanță.

SUPRAFAȚĂ DE SEPARARE ACTIVĂ MARE. CURĂȚARE DE MARE CAPACITATE

 • Contrabătător secțional nou: conversie rapidă între culturi, 12% mai multă performanță la trecerea contrabătătorului de la universal la boabe mici, în condiții dificile
 • Cilindru de treierare mare, cu diametru de 660 mm și 10 bare striate
 • Zonă de separare activă foarte mare, de până la 1,8 m² – comparabilă cu cea a majorității sistemelor concurente cu mai multe tobe din acest segment
 • Treierare și flux de recoltare delicate, pentru o calitate excelentă a boabelor și paielor
 • Sistem de curățare mare, de până la 6,30 m²

Experții noștri efectuează diagnoze tehnice aprofundate, utilizând listele de verificare actualizate în fabrică și datele de pe teren din sezoanele anterioare, disponibile exclusiv pentru distribuitorii John Deere.

Expert Check

VERIFICAREA EXPERT CHECK

O verificare complexă înainte de începerea sezonului, efectuată de tehnicieni autorizați. Acoperă totul – de la piesele de uzură la actualizările de software. 

Harvesting Professionals

PROFESIONIȘTI ÎN DOMENIUL RECOLTĂRII

Experții instruiți în fabricile de producție sunt disponibili pe durata sezonului de recoltare, pentru a vă oferi ajutor și consultanță.

Free Back-up Machine

FREE BACK-UP MACHINE***

Annual pre-season Expert Check required by your John Deere dealer and valid on combines up to 7 years old!

24 hour parts promise

GARANȚIA OBȚINERII PIESELOR ÎN 24 DE ORE

Cea mai performantă rețea de logistică de piese din sectorul agricol, care livrează 97% dintre comenzi în 24 de ore.

Driver training

INSTRUIREA OPERATORILOR

Instruirea permanentă a operatorilor, astfel încât să fie la curent cu ultimele optimizări ale combinelor, din prima zi a sezonului de recoltare.

*Numai la distribuitorii John Deere participanți. Consultați termenii și condițiile complete sau vizitați pagina web pentru combine la www.johndeereinternational.com/BrokenGrainGuarantee

**Feiffer Consult, Harvest Poll, 2005 www.feiffer-consult.de