DOE MEER. GEGARANDEERD.
DOE MEER.
GEGARANDEERD.

Brandstofgarantie

Alles uitvouwenAlles samenvouwen

De werkelijke brandstofkosten

Dankzij JDLink kunt u nauwkeurige informatie krijgen over brandstofverbruik en gebruikskosten. Met deze technologie kunnen onze dealers u advies geven over hoe u uw machines beter kunt beheren. 

Ons onderzoek toont aan dat brandstof de hoogste bedrijfskostenpost is. Over vier jaar gezien vormt brandstof gemiddeld de helft van de eigendomskosten van een tractor. 

 

 

De juiste tractor kiezen

Het kiezen van een brandstofzuinige tractor is de eerste stap om uw brandstofkosten omlaag te brengen. Motorspecificaties kunnen misleidend zijn. Waar het om gaat is hoe efficiënt het vermogen naar de bodem en de aftakas wordt geleverd. John Deere ontwerpt en produceert veel van de aandrijflijnonderdelen. Dit betekent dat wij kunnen garanderen dat individuele componenten harmonieus samenwerken, waardoor vermogensverliezen worden geminimaliseerd en brandstofefficiëntie wordt gemaximaliseerd.

 


De 7R levert een totaalrendement van maximaal 95%
DLG Powermix-test nr.: 2014-0437; 10.2014; www.dlg-test.de

 

  1. Een compact koelpakket met uitstekende luchtstroming optimaliseert het motorvermogen en de brandstofbesparing
  2. Verliezen worden geminimaliseerd dankzij de hoge transmissie-efficiëntie van DirectDrive, e23 Powershift en AutoPower
  3. Het asontwerp en de brede banden brengen meer vermogen over op de grond

De DLG is een onafhankelijke organisatie die al meer dan 50 jaar landbouwmachines test. Hun PowerMix-test meet het specifieke brandstofverbruik bij veertien verschillende scenario's van werkbelasting, inclusief PTO-, hydraulische en transportmodi.

 

* Interne berekening gemaakt door John Deere in 2018, gebaseerd op de DLG Powermix-test. Gemiddelde van de concurrentie berekend als gemiddelde van de g/kWh-resultaten in de DLG Powermix-test (40k). Gemiddelde waarde vermenigvuldigd met het vermogen behaald door het respectievelijke JD-model in de DLG Powermix-test (40k). Uitgangspunten: dieselkosten =1 € /l, AdBlue-kosten = 0,7 € /l, dieseldichtheid = 0,8247 g/ml, AdBlue-dichtheid = 1,09 g/ml. Alleen FT4-tractoren worden meegenomen voor het gemiddelde van de concurrentie. 6215R vs Fendt 720, Case IH Puma 240 en New Holland T7.230. 7310R vs Fendt 939, Case IH Optum 300 en NH T7.315 HD. 8400R vs Fendt 939 en Case IH Magnum 380;

Brandstofeffici├źntie meten

U hoeft ons niet te geloven dat wij weten wat uw brandstofverbruik is. U hoeft ook niet zelf enige administratie bij te houden.  Elke tractor die is uitgerust met JDLink voor externe controle biedt gegevens over brandstofverbruik, gebruik van motorbelasting, stilstand en meer.

Om uw brandstofverbruik te bewaken, stelt u een account in bij het Operations Center, myjohndeere.com of u kunt de mobiele app op uw smartphone gebruiken. Nu kunt u met uw dealer samenwerken om mogelijkheden te bepalen om de brandstofefficiëntie te verbeteren.

 

 

Tips voor brandstofbesparing tijdens transport

Controleer regelmatig de bandenspanning
Diverse onderzoeken tonen aan dat het brandstofverbruik tot 15% hoger kan zijn als de bandenspanning op foutieve waarden is ingesteld. Voor transport adviseren bandenfabrikanten om de bandenspanning 0,4 bar hoger in te stellen om zodoende de rolweerstand en tegelijkertijd het brandstofverbruik te verminderen.

Gebruik satellietnavigatie
Bereik elke keer het juiste veld.  U bespaart op onnodige omleidingen, onnodig verbruikte brandstof en u krijgt het werk sneller gedaan.

Optimaliseer uw ballast
Wist u dat elke onnodige ton aan ballast het brandstofverbruik met 1 l/u verhoogt? Controleer de balansgewichten van uw tractor en zorg ervoor dat u niet te veel meeneemt.

Rij soepel
Snel accelereren en snel remmen verspilt brandstof. Houd een stabiele snelheid aan als dit kan en probeer obstakels of gevaren te anticiperen om plotselinge veranderingen te vermijden.

 

 

Hoe het programma werkt

Het brandstofgarantieprogramma is uitsluitend geldig en wordt uitsluitend aangeboden door deelnemende John Deere-dealers vanaf 1 november 2019 t/m 31 oktober 2020 voor alle nieuwe, nooit in de winkel verkochte 6R, 7R en 8R-serie tractoren, aangeschaft of geleased tussen deze datums, en vereist een uitdrukkelijke online registratie. Het garantieprogramma is geldig voor veld- en transporttoepassingen (boven 20 km/u) in overeenstemming met de verstrekte JDLink-gegevens.

Deze stimulans is van toepassing op het eerste jaar van eigenaarschap. John Deere zal het verschil tussen het gemiddelde brandstofverbruik in transportmodus en de doelwaarde voor het brandstofverbruik vergoeden. Als het verbruik hoger is dan de doelwaarde, zal de vergoeding worden gebaseerd op de hoeveelheid extra liters brandstof die is gebruikt.  Als het lager is dan de doelwaarde, wordt de vergoeding gebaseerd op 2x de hoeveelheid aan liters brandstof die is bespaard. De bonus wordt begrensd op een maximum van 3.000 €.

Het is niet verplicht om u in te schrijven voor het programma, maar de inschrijving moet worden afgerond op dezelfde dag dat de tractor aan u wordt geleverd. Gelijktijdig kan uw dealer u een FarmSight-dealerservicepakket aanbieden, inclusief wanneer en hoe hij u 2 met JDLink zal ondersteunen bij het juiste gebruik van uw tractor. 

 


Doorverkoopwaarde berekenen

Gemiddelde doorverkoopprijzen op het web1 van concurrerende merken tonen een gemiddelde waardevermindering van 12 €/u.  

Gemiddelde doorverkoopprijzen op het web1 laten zien dat tractoren van 200 pk van John Deere hun waarde beter behouden dan andere merken. De afschrijving is ongeveer 2 €/u lager. 

1 Interne berekening door John Deere in 2017, gebaseerd op gegevens verzameld uit Agriaffaires, Traktorpool, Mascus (april/mei 2017). Beide afschrijvingscurves zijn het resultaat van een niet-lineaire regressie met meerdere variabelen. Berekening voor een 6R Groot frame en vergelijkbare concurrerende modellen. Aangenomen aankoopprijs van € 130.000. Gebruiksduur 1000 uur/jaar gedurende 4 jaar. http://www.agriaffaires.com; www.traktorpool.de; www.mascus.com;

2 Het brandstofgarantieprogramma is uitsluitend geldig en wordt uitsluitend aangeboden door deelnemende John Deere-dealers vanaf 1 november 2019 t/m 31 oktober 2020 voor alle nieuwe, nooit in de winkel verkochte 6R, 7R en 8R-serie tractoren, aangeschaft of geleased tussen deze datums, en vereist een uitdrukkelijke online registratie. Het garantieprogramma is geldig voor veld- en transporttoepassingen (boven 20 km/u) in overeenstemming met de verstrekte JDLink-gegevens. Deze stimulans is van toepassing op het eerste jaar van eigenaarschap. John Deere zal het verschil tussen het gemiddelde brandstofverbruik in transportmodus en de doelwaarde voor het brandstofverbruik vergoeden. Als het verbruik hoger is dan de doelwaarde, zal de vergoeding worden gebaseerd op de hoeveelheid extra liters brandstof die is gebruikt.  Als het lager is dan de doelwaarde, wordt de vergoeding gebaseerd op 2x de hoeveelheid aan liters brandstof die is bespaard. De bonus wordt begrensd tot maximaal € 3.000. Neem contact op met uw John Deere-dealer voor meer informatie over het registratieproces.