Programul de garantare a combustibilului

PROGRAMUL JOHN DEERE 7R DE GARANTARE A CONSUMULUI DE COMBUSTIBIL NE PUNE ÎN FAȚA TESTULUI SUPREM.

Programul de garantare a combustibilului

Vă mulțumim.

Vom procesa cererea dumneavoastră și vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.

ALTE PROMISIUNI.
JOHN DEERE GARANTEAZĂ.

Combustibilul reprezintă până la 50% din costurile generate de deținerea unei mașini, – prin urmare ne-am creat un scop din a reduce consumul pentru toate gamele de tractoare și echipamente. Deci de ce să nu ne pui în fața testului suprem, înscriindu-te în Programul John Deere 7R de Garantare a Consumului de Combustibil?

Dacă la sfârșitul primului an, media consumului estimat în timpul aplicațiilor de transport* este depășită, vă returnăm diferența**.

Dar asta nu e tot. Citiți în continuare pentru a afla avantajele Programului de Garantare a Consumului de Combustibil sau contactați reprezentantul IPSO Agricultură pentru mai multe detalii.

ECONOMIE DE COMBUSTIBIL:
DOAR UNUL POATE FI LIDERUL.

Tractorul John Deere 7310R vă oferă un consum mai mic de fluide în timpul transportului, comparativ cu competitorii săi1 2 3. Nu trebuie să ne credeți pe cuvânt: s-a dovedit pe parcursul testelor independente DLG. Asta duce la economii de până la €3,400 pe parcursul a 500 de ore de aplicații de transport.

În cadrul Programului John Deere de Garantare a Consumului de Combustibil, asta nu e doar o promisiune. Este garantat.

JDLINK IȚI OFERĂ CONTROL TOTAL

Datorită telematicii JDLink veți avea cu ușurință acces la toate detaliile legate de performanța mașinii, – consumul de combustibil, sarcina motorului, timpul petrecut cu motorul la relanti și multe altele. Astfel, veți identifica oportunități de a vă îmbunătăți eficiența, împreună cu reprezentantul IPSO Agricultură, dacă este nevoie.

Apoi, dacă veți constata că în realitate consumul de combusitibil în timpul transportului*** este în continuare mai mare decât cel estimat, vă vom returna diferența. Aceasta, în conformitate cu o formulă predefinită: (consumul mediu*** – consumul țintă) x ore*** x €/l diesel (definit la nivel de țară).

DUCEȚI-VĂ ABILITĂȚILE DE OPERATOR LA UN ALT NIVEL.

Știm că deja esti un operator experimentat – dar nu ai vrea să iți duci abilitățile la un alt nivel? Ca parte a Programului John Deere 7R de Garantare a Consumului de Combustibil, reprezentantul IPSO Agricultură vă va oferi sfaturi despre tehnici de șofat, astfel încât să duceți consumul de combustibil la un alt nivel.

Recompensă Dublă-Beneficii Duble

Pentru a recompensa cei mai eficienți șoferi, vi se va returna de două ori costul/litru de combustibil economisit, dacă media consumului înregistrat este sub limita stabilită de noi! Duble beneficii pentru dvs.: economie de combustibil si dublarea banilor returnați!

Cele mai eficiente tractoare din punct de vedere al consumului de combustibil și cei mai eficienți șoferi – reprezintă combinația câștigătoare!

REDUCEREA EMISIILOR, METODA JOHN DEERE

John Deere abordează cu maximă seriozitate problema responsabilității față de mediul înconjurător. Am lucrat la reducerea emisiilor cu ani înainte ca standardele guvernamentale să fie impuse, folosind tehnologii inovative care respectă regulile fără a afecta performanțele. Avem o abordare integrată către un aer curat, în același timp îmbunătățind consumul de combustibil și performanța motorului cu o combinație de catalizatoare pentru evacuare, cu sistemul de recirculare la rece a gazelor de eșapament (EGR) și cu sistemul de reducție catalitică selectivă (SCR).

Combinat cu consumul redus al tractoarelor Seria 7R, Programul de Garantare a Consumului de Combustibil urmărește să aibă un impact semnificativ în reducerea emisiilor – ceea ce este o veste bună atât pentru mediul înconjurător, cât și pentru dvs., prin reducerea costurilor.

ALTE PROMISIUNI DE REDUCERE A CONSUMULUI DE COMBUSTIBIL VĂ LASĂ CU REZERVORUL GOL.
CU JOHN DEERE, AVANTAJELE SUNT GARANTATE.

Acest Program este disponibil în perioada 1 mai 2017 - 31 octombrie 2017. Orice tractoare 7R achiziționate sau luate în leasing de la reprezentanță (pentru țări în care leasingul este disponibil) între aceste date sunt eligibile pentru înscrierea în Program.

Pentru mai multe informații în legătură cu Programul John Deere 7R de Garantare a Consumului de Combustibil, vă rugăm completați câmpurile de mai jos. Odată ce ne furnizați aceste informații, reprezentantul IPSO Agricultură vă va contacta pentru a vă oferi date despre programul complet.

* Câmpuri obligatorii

John Deere România va colecta informațiile introduse, cu scopul de a procesa cererea dumneavoastră. Vom transfera datele dumneavoastră doar companiilor din grupul Deere, inclusiv Deere & Company, Deere Units din Statele Unite, partenerilor noștri de vânzări și furnizorilor de service ce prestează servicii pentru John Deere și Deere & Company ("Deere Group").