Ana Sayfa / Şirketimiz / Haberler & Medya

2010 YILI BASIN BÜLTENLERİ VE HABERLER

JOHN DEERE SÖKE TRAKTÖR İLE AYDIN'DA DAHA DA GÜÇLÜ

Söke Traktör Bayi Açılışı

John Deere Türkiye bayi ağı, satış-servis-yedek parça-ikinci el hizmetlerinde güvenilir merkezler olma kararlığını tüm hızıyla sürdürmekte, buna paralel olarak daha da güçlenmekte ve yurt çapında yaygınlaşmaktadır.

Bütün bu müşteri odaklı düşünce ve ilkelerin ışığında yeni Aydın/Söke bayisi Söke Traktör ve Ekipmanları San. Tic. Ltd. Şti. şirketi altında büyük emek ve yatırımla oluşturduğu tesisinin açılışını gerçekleştirdi. Açılışa John Deere Türkiye’den John Deere Türkiye Satış Müdürü Özgür Barış Eryüz, Bölge Satış Müdürü Ümit Bertan, Bölge Servis Müdürü Bülent Topçu ve Yedek Parça Satış Sorumlusu Ercan Çakır katılmıştır.

Dünya çiftçileri tarafından verimliliği ve sağlamlığı kabul görmüş üstün teknoloji ürünlerini Aydın çiftçisinin hizmetine sunacak olan Söke Traktör tesisinde John Deere ile Türkiye’de uygulanmaya başlayan Satış-Servis-Yedek Parça-İkinci El hizmetini tek çatı altında verecektir. Tamamen müşteri odaklılığı temel alan bu iş modeli ile Aydın çiftçisi üstün teknoloji ürünleri makineleri için yüksek kaliteli ve güvenilir hizmeti de aynı merkezden alma imkânına sahip olacaklardır.

John Deere sahibi olmak bir ayrıcalıktır...

Yeni bayimizin iletişim bilgileri aşağıdaki gibidir:

Söke Traktör ve Ekipmanları San. Tic. Ltd. Şti.
Söke-Milas Karayolu, 7.km
Söke/Aydın Tel: 0 256 518 12 33